Opleidingssysteem
Skillmatrix
Planningstool
Training on the job
E-learning
Werkinstructies
Performance-support
Operational Excellence
Overige features

Projuice opleidingssoftware

De performance van medewerkers is bepalend voor het succes van uw organisatie. De inzet van de tools van Projuice zorgt voor een ongekende prestatieverbetering. En: Projuice maakt leren leuk! Welke tools dat zijn? Lees verder op deze pagina en neem contact met ons op.

Professionaliseer opleidingen en trainingen

Compleet opleidingssysteem

Met Projuice haal je een compleet opleidingssysteem in huis voor het professionaliseren van uw opleidingen en trainingen: eenvoudig ontwikkelen én aanbieden van uw trainingen; trainingsregistratie; aantoonbaar realtime inzicht in vaardigheden van medewerkers; automatisch plannen van onboarding trajecten…

Ontwikkel en presenteer je opleidingen in één gebruiksvriendelijk systeem

Lees meer
Volledig automatisch

Skillmatrix

Terwijl medewerkers on-the-job-trainingen, e-learnings en andere opleidingsactiviteiten doorlopen, ontwikkelen zij verschillende skills. Maar hoe overzie je wie welke skills heeft? En wie inzetbaar is op welke werkplek? De skillmatrix van Projuice biedt uitkomst.

Realtime inzicht in de vaardigheden van medewerkers

Lees meer
Automatische opleidingsfases

Planningstool voor onboarding

Stel dat elk jaar bestaande en nieuwe medewerkers moeten starten op verschillende werkplekken. Allemaal moeten ze inwerktrajecten volgen die bij hun eigen werkplek(ken) horen. Trajecten die soms uit tientallen onderdelen bestaan en een vaste volgorde kennen. Zou het niet fijn zijn om een tool te hebben die iedere medewerker op het juiste moment inschrijft voor de juiste opleidingen en trainingen? Goed nieuws: die tool is er!

Grip op de planning van opleidingstrajecten

Lees meer
Werken volgen standaarden

Training on the job

Training on the job is voor (nieuwe) medewerkers enorm belangrijk in de ontwikkeling van kennis, vaardigheden, houding en gedrag. Projuice ondersteunt je met tools en expertise bij het professioneel inrichten van dit proces.

Met Projuice wordt on-the-job training volledig geprofessionaliseerd

Lees meer
Visueel en aantrekkelijk

E-learning

E-learnings ontwikkelen en aanpassen was nog nooit zo makkelijk. Met de Projuice-software kun je na een korte instructie zelf eenvoudig aan de slag. En zo simpel als het ontwikkelen is, zo uitgebreid zijn de mogelijkheden. Laat alle gewenste content aan bod komen, direct vanuit je bronbestanden. Door de vele verschillende opdrachtvormen die je kunt toepassen, maak je het leren leuk en afwisselend.

In een handomdraai e-learnings ontwikkelen

Lees meer
Slimme integratie

Werkinstructies en andere kwaliteitsdocumenten

Wil je ook orde scheppen in het leerproces rond kwaliteitsdocumenten? Met de opleidingssoftware van Projuice laat je alle relevante documenten met taken, standaarden en werkinstructies gestructureerd en periodiek aan bod komen.

Werkinstructies worden gestructureerd en aantoonbaar aangeleerd aan medewerkers

Lees meer
Just in time

Performance-support voor medewerkers

Hebben je medewerkers de benodigde trainingen met goed gevolg afgerond? Mooi! Dan is het tijd voor de volgende stap. Want met Projuice kunnen medewerkers altijd en overal rekenen op de juiste support om hun performance blijvend op peil te houden.

Blijvende ondersteuning, ook tijdens het werk

 

Lees meer
De beste prestaties

Operational Excellence

Wil je echt blijvende procesverbetering realiseren? Dan is dat alleen mogelijk als de houding en routines van medewerkers mee veranderen. En daarvoor is er Projuice. Met onze tools verander je operationele processen sneller en resultaatgerichter.

Projuice helpt jouw organisatie om continu te verbeteren

Lees meer
Professionele begeleiding

Implementatie

Binnen drie maanden is Projuice geïmplementeerd en zijn de eerste resultaten zichtbaar:

  • Gebruikerstrainingen zijn afgerond
  • Eerste bedrijfsspecifieke trainingsresultaten zijn een feit
  • Een organisatie die professioneel inspeelt op alle opleidingsvraagstukken
  • Stijging van de efficiëntie van alle inzetbare middelen
  • Excellente score bij audits

Onder begeleiding van Projuice Learning wordt uw eigen academy opgebouwd, ondersteund door professionele trainingen en workshops. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Features

Andere belangrijke kenmerken

Persoonlijke cv’s

Projuice geeft alle opleidingen en certificaten weer in een duidelijk overzicht. Alle relevante externe en interne opleidingen en trainingen staan in een persoonlijk curriculum vitae, inclusief behaal- en verloopdatum.

Een compleet overzicht, in Projuice …

Automatische reminders

Herhalingen van opleidingen en trainingen, intern of extern: met Projuice hebt u er geen omkijken naar. Voordat een certificaat verloopt, brengt Projuice de juiste mensen hiervan op de hoogte.

Goed geregeld, in Projuice …

Overzichtelijke rapportages

Informeren, analyseren, presenteren, confronteren: de rapportagetool maakt het mogelijk. Projuice geeft inzicht in alle gewenste opleidingsgegevens, zoals kosten, trainingsduur en certificeringen. En uiteraard exporteert u de rapportgegevens met één muisklik naar Excel of pdf. Zo kunt u de resultaten gemakkelijk verwerken of gebruiken voor vergaderingen.

Optimaal inzicht, met Projuice …

Toetsen

Via een toets toont de deelnemer aan dat hij beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Zelftoetsen, tussentoetsen, randomisatie; via de computer en on the job. Met Projuice kan het allemaal. Zelfs uw praktijkchecklisten worden geautomatiseerd.

Test de resultaten, met Projuice …

Duidelijke structuur

Iedere training is opgedeeld in modules. Daardoor is de stof goed te behappen. Een opleidingsplattegrond laat precies zien wat is afgerond en wat nog niet.

Lekker overzichtelijk, in Projuice …

Afwisselende werkvormen

Afwisseling maakt leren leuk! Projuice zit boordevol leuke werkvormen, zoals klikbare foto’s. En sleepopdrachten, waarbij deelnemers simpelweg de juiste afbeeldingen naar elkaar slepen. Projuice biedt een grote variatie aan werkvormen.

Leren is leuk, in Projuice …

Uitstekende begeleiding

Via Projuice krijgen uw deelnemers goede begeleiding. Bijvoorbeeld in de vorm van heldere feedback, direct na iedere opdracht. Ook kan de deelnemer makkelijk contact opnemen met de trainer. Stagneert de deelnemer? Dan ontvangt de trainer automatisch een melding. De trainer kan deelnemers nauwgezet volgen en bijsturen, gewoon vanuit zijn eigen omgeving.

Goede begeleiding, in Projuice …

Heldere instructies

Binnen Projuice zijn altijd heldere instructies beschikbaar. De deelnemer beslist zelf of hij die bekijkt. Wel zo handig, want zo bepaalt ieder zijn eigen leertempo. Dit zorgt voor betere leerresultaten, en een kortere trainingstijd bij competente medewerkers.

Verhoogde resultaten, met Projuice …

Meerdere talen

Met Projuice kan de taal worden gewijzigd. U zet de omgeving met één druk op de knop om naar een van de ondersteunde talen. Ideaal voor buitenlandse bezoekers, contractors of medewerkers.

Geen taalbarrières, in Projuice …

Up-to-date

Een gewijzigde procedure? Nieuwe veiligheidsregels? U maakt eenvoudig een nieuwe versie van de instructie, en traint binnen een mum van tijd een hele groep medewerkers. Ook ziet u per medewerker precies wat de status is. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang.

Altijd up-to-date, met Projuice …

Wereldwijde integratie

Projuice sluit wereldwijd naadloos aan op andere systemen. Koppeling met uw personeelsadministratie of planningssysteem is eenvoudig te realiseren. Ook voldoet Projuice aan internationale standaarden voor e-learning: SCORM en AICC.

Altijd passend, met Projuice …

Overal bereikbaar

Projuice is bereikbaar via het internet. Handig, want zo zijn uw opleidingen altijd en overal toegankelijk. Inloggen gebeurt met een wachtwoord, waarna de deelnemer terechtkomt in zijn eigen beveiligde omgeving.

Overal waar u bent, is Projuice …

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op
.Licentiemodel

Projuice mogelijkheden

Projuice 50Projuice 100Projuice 500Projuice >500
Maximaal gebruikers aantal# 50# 100# 500# Geen max
Onbeperkt aantal opleidingen
Onbeperkt aantal registraties
Skillmatrix
Werkplekmatrix
Teammatrix
Planningstool *
Performance support
Opleiding ontwerptools
Rapportages
Meerdere talen
Implementatieplan
Promotieposters
Periodieke updates
Backups
Werknemer sync *
Support *
Maatwerkkoppelingen *
* Optioneel, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op