Over ons

Het verhaal van Projuice

Het idee voor Projuice is ontstaan in de voedingsmiddelenindustrie

Bij een fruitdrankproducent om precies te zijn – vandaar ‘Projuice’. Hier ontdekten we hoe bepalend de performance van medewerkers is voor de veiligheid op de werkvloer en de kwaliteit en voortgang van de productie. En hoe uitdagend het kan zijn om die performance gestructureerd op peil te houden en verder te verbeteren.

De oplossing: een slim opleidingssysteem

In nauwe samenwerking met partners in de industrie en andere branches ontwikkelden we daarom het opleidingssysteem Projuice. Een slimme oplossing die per werkplek automatisch de vereiste én de actuele skills van medewerkers inzichtelijk maakt. En die ook direct bepaalt wat er nodig is om een gap te overbruggen. Ook de doorontwikkeling van Projuice zelf heeft continu onze aandacht.

Wat Projuice ook uniek maakt

  • Professioneel on-the-job-leren en toetsen
  • Gebaseerd op interne actuele kwaliteitsstandaarden
  • Resultaten zijn realtime inzichtelijk
  • Skills worden continu automatisch bijgewerkt, op alle toepasbare werkplekoverzichten

Wat het oplevert

Inmiddels is Projuice een begrip voor talloze organisaties en hun medewerkers. Zij hebben ervaren dat professioneel opleiden allesbehalve ingewikkeld hoeft te zijn. Binnen drie maanden is Projuice geïmplementeerd en zijn de eerste resultaten zichtbaar:

  • Een organisatie die professioneel inspeelt op alle opleidingsvraagstukken
  • Stijging van de efficiëntie van alle inzetbare middelen
  • Excellente score bij audits

Onze werkwijze

De doorontwikkeling van onze opleidingssoftware en diensten heeft continu onze aandacht. We werken hierbij vanuit vijf expertisegebieden.

Jouw praktijk

Hier kunnen we kort over zijn: bij de doorontwikkeling van Projuice sluiten we aan bij de behoeftes van onze klanten. Om te achterhalen wat die behoeftes zijn, spreken we veel met inhoudsdeskundigen op de werkvloer.

Onderwijskunde

Bij Projuice Learning hebben we zelf onderwijskundige expertise in huis. Dat resulteert in zeer effectieve opleidingstools, gebaseerd op de laatste onderwijskundige inzichten. Bovendien bieden we je passende ondersteuning en begeleiding om je opleidingsorganisatie en opleidingen verder te professionaliseren.

Interface design

Bij een professioneel opleidingssysteem hoort een optimale gebruikerservaring. Dankzij onze eigen interaction designers kun je vertrouwen op het meest gebruiksvriendelijke systeem.

Softwarearchitectuur

Geen concessies, een slimme architectuur is altijd ons uitgangspunt. Zo hebben we een stevige basis om de software inhouse verder te ontwikkelen, waarbij de stabiliteit, snelheid en accuratesse gewaarborgd blijven.

Security

Projuice-software is veilig. Veiligheidsbewuste softwareontwikkeling is bij ons een continu proces, waardoor jij kunt rekenen op een betrouwbaar en integer systeem waarin je gegevens veilig bewaart.

Werken bij

Heb jij ervaring als onderwijskundige of softwareontwikkelaar, ben je ondernemend, communicatief vaardig en heb je consultancy skills ontwikkeld? Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen en/of gebruikersvriendelijke software ontwikkeling en wil je de beste oplossing voor onze klanten realiseren? Ook al hebben we momenteel geen vacatures; we willen dan toch graag kennis met je maken!

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op