Slimme integratie

Werkinstructies en andere kwaliteitsdocumenten

Gestructureerd en aantoonbaar aangeleerd aan medewerkers

Kwaliteitsdocumenten. De meeste organisaties staan er bol van. Wij zijn zelfs bedrijven tegengekomen waar medewerkers meer dan 200 documenten moesten kennen, variërend van werkinstructies tot brandveiligheidsregels. Je kunt je voorstellen dat het op zijn zachtst gezegd een uitdaging is om de juiste documenten in de juiste volgorde aan de juiste medewerker aan te bieden. En vervolgens wil je natuurlijk aantoonbaar en inzichtelijk maken wie welke informatie beheerst.

Orde in het leerproces

Wil je ook orde scheppen in het leerproces rond kwaliteitsdocumenten? Met de opleidingssoftware van Projuice laat je alle relevante documenten met taken, standaarden en werkinstructies gestructureerd aan bod komen in werkplekopleidingen. Kortom: je waarborgt een volledig leerproces, waarin alle belangrijke documenten zijn opgenomen.

Slimme integratie kwaliteitsdocumenten

Bij iedere opleiding verwijst het Projuice-systeem naar de meest recente versies van de relevante documenten in je netwerk. Het doorvoeren van (gewijzigde) kwaliteitsstandaarden is dankzij ons slimme systeem heel eenvoudig.

Inzicht in voortgang via skillmatrix

Heeft een medewerker een opleiding voltooid? Dan wordt dit automatisch bijgewerkt in zijn of haar skillmatrix. Omdat de documenten aan de opleidingen gekoppeld zijn, weet de leidinggevende of trainer vervolgens ook automatisch wie welke documenten beheerst.

Laat auditoren versteld staan

Projuice stelt je zelfs in staat om te rapporteren welke documenten in een opleiding aan bod komen. En andersom: welke opleidingen gebruikmaken van een bepaald document. Zo toon je aan dat alle medewerkers die een opleiding voor een bepaalde werkplek hebben gevolgd, zich óók de relevante documenten eigen hebben gemaakt.

Terug naar opleidingssoftware

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op