Medewerkers opleiden

Bouw je eigen academy

Medewerkers opleiden met Projuice

Beseffen dat het een goed idee is om je opleidingsorganisatie aan te pakken, is stap één. Maar waar begin je? Wat werkt voor jouw organisatie en wat niet? En hoe breng je dat vervolgens in de praktijk? Projuice wijst je de weg en legt samen met jou de basis voor een toekomstbestendig opleidingsplatform.

Advies over werkplekopleiden

Je kunt bij ons terecht voor advies over werkplekopleiden en alles wat daarmee samenhangt. Bijvoorbeeld over:

  • Inrichten van de opleidingsorganisatie met alle rollen en taken
  • Trainen van medewerkers in de uitvoering van hun nieuwe opleidingstaken
  • Inrichten van een skillmatrix
  • Ontwikkelen van interne opleidingen
  • Optimaliseren van  protocollen, procedures en werkinstructies (en het gebruik ervan)

Eerste resultaten zichtbaar binnen drie maanden

Gaat je organisatie voor het eerst met ons opleidingssysteem aan de slag? Dan begeleiden we de implementatie van a tot z. Binnen drie maanden is de basis van het systeem ingericht, zijn medewerkers in staat om hun opleidingsrollen en -taken uit te voeren, worden de eerste trainingen doorlopen en zie je de eerste resultaten terug in de  skillmatrix.

Training in het gebruik van opleidingstools

Schaf je onze opleidingstools aan, dan zorgen wij dat je medewerkers er goed mee uit de voeten kunnen. Met workshops op locatie leren coördinatoren snel alle ins en outs van de tools. Leidinggevenden, trainers en deelnemers ontdekken de tools aan de hand van een korte e-learning.

Werkplekopleiding ontwikkelen

Met de software van Projuice ben je in staat om al je e-learnings en on-the-job-trainingen inhouse te ontwikkelen. Dankzij het grote gebruiksgemak is de ontwikkeltijd van een opleiding 80%(!) korter dan bij andere systemen. Wil je er liever helemaal geen werk aan hebben? Dan nemen onze ervaren specialisten de ontwikkeling van opleidingen graag van je over.

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op