Branches

Projuice in jouw branche

In alle organisaties vormt training een belangrijk onderdeel van onboarding

Ook tijdens de verdere loopbaan van medewerkers blijft leren een essentieel onderdeel van het werk. Projuice maakt dat zo optimaal mogelijk.

Op deze pagina lees je voorbeelden van professionaliseren van intern opleiden in 4 sectoren. Neem contact met ons om te ontdekken wat we voor jouw sector kunnen betekenen.

Voedingsmiddelenindustrie
Veiligheid, kwaliteit en performance

Voedingsmiddelenindustrie

Als hygiëne en veiligheid ergens cruciaal zijn, dan is het wel in de voedingsmiddelenindustrie. Projuice stelt jouw organisatie in staat om blijvend aan alle HACCP- en voedselveiligheidseisen te voldoen.

Lees meer
Chemie
Veiligheid, innovatie en duurzaamheid

Chemie

Werk je met chemische stoffen, dan wil je niets aan het toeval overlaten. Dus is het essentieel dat jouw medewerkers precies weten welke protocollen van toepassing zijn. En dat je als bedrijf inzicht hebt in wie wat al heeft geleerd. Dat kan met Projuice.

Lees meer
Gezondheidszorg
Persoonlijk en professioneel

Gezondheidszorg

Houd de kwaliteit van al je zorgverleners en overige medewerkers blijvend op peil met Projuice. Onze tools brengen automatisch in kaart wie op welk vlak (bij)scholing nodig heeft. Sterker nog: ook de inschrijving voor de juiste opleiding wordt voor je gedaan.

Lees meer
Woningcorporaties
Toekomstbestendig en klantgericht

Woningcorporaties

De samenleving verwacht van woningcorporaties dat hun medewerkers continu up-to-date zijn. Als het gaat om nieuwe wetgeving, maar ook om interne protocollen. Met Projuice richt je het opleiden en kennisdelen in je organisatie professioneel in.

Lees meer

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op