Operational excellence

Blink uit in wat je doet

Projuice helpt jouw organisatie om continu te verbeteren

Wat doe jij om jouw klanten optimaal van dienst te zijn? Continu-verbetermethodieken als lean-manufacturing en Lean Six Sigma zijn razend populair. Logisch, want ze helpen je om operational excellence te bereiken. Maar de methodieken vormen ook een uitdaging, omdat ze een verandering vragen in het gedrag en de vaardigheden van medewerkers.

Opleidingstools voor blijvende procesverbetering

Wil je echt blijvende procesverbetering realiseren? Dan is dat alleen mogelijk als de houding en routines van medewerkers mee veranderen. En daarvoor is er Projuice. Met onze tools verander je operationele processen sneller en resultaatgerichter. Binnen no time implementeer je nieuwe werkwijzen succesvol en aantoonbaar. Ongeacht de grootte van de doelgroep. Bovendien waarborgen slimme oplossingen in ons opleidingssysteem dat de verandering blijvend is.

Zo zet je Projuice in voor succesvol performance-management

Welke methode voor operational excellence je ook gebruikt: performance-management is een cruciaal onderdeel. Projuice ondersteunt je in alle fases van performance-management. En dit alles met de minste effort van je medewerkers.

 1. Verwachtingsmanagement
  De eerste stap is het vastleggen van performance-verwachtingen en deze communiceren naar je medewerkers. Via het opleidingsplatform kan dit heel eenvoudig.
 2. Tools en recources
  Om aan de verwachtingen te voldoen hebben medewerkers tools en resources nodig, zoals werkinstructies, e-learnings en on-the-job trainingen. Met Projuice kan elke medewerker rekenen op een gepersonaliseerd opleidingsaanbod.
 3. Meten en monitoren van prestaties
  Ken je onze skillmatrix al? Hierin worden de resultaten van medewerkers direct verwerkt. Het meten van prestaties en vaardigheden is daarmee eenvoudiger dan ooit.
 4. Rapporteren en verantwoording afleggen
  Ook het rapporteren over behaalde prestaties doe je via onze software in een handomdraai. De heldere rapportage helpt bovendien bij het afleggen van verantwoording over de geleverde prestatie ten opzichte van de prestatieverwachtingen.

En daarna?

Dan begint de cyclus weer opnieuw! De grootste uitdaging in continu verbeterende organisaties is natuurlijk dat ook continu de prestatieverwachtingen worden bijgesteld. Dat vereist een flexibele werkwijze met realtime inzicht in de prestaties van medewerkers. Precies dáárvoor hebben wij onze tools ontwikkeld. Met Projuice wordt veranderen makkelijk en leuk!

Terug naar opleidingssoftware

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op