Planningstool

Planningstool voor onboarding

Grip op de planning van opleidingstrajecten

Stel dat elk jaar bestaande en nieuwe medewerkers moeten starten op verschillende werkplekken. Allemaal moeten ze inwerktrajecten volgen die bij hun eigen werkplek(ken) horen. Trajecten die soms uit tientallen onderdelen bestaan en een vaste volgorde kennen. Zou het niet fijn zijn om een tool te hebben die iedere medewerker op het juiste moment inschrijft voor de juiste opleidingen en trainingen? Goed nieuws: die tool is er!

Maak kennis met de planningstool van Projuice

Onboarding, afgestemd op de specifieke werkplek: training on-the-job, e-learnings, maar bijvoorbeeld ook veiligheidstrainingen, coachingstrajecten en traineeships. Alle leertrajecten voor nieuwe en bestaande medewerkers kun je plannen met de planningstool. Met één druk op de knop start je het traject voor een medewerker en worden alle opleidingen op het juiste moment aangeboden.

Volledig geautomatiseerd ontwikkelprogramma op maat

Het enige wat je van tevoren hoeft te doen is per werkplek eenmalig het opleidingstraject ontwerpen en medewerkers koppelen aan die werkplek. De tool ziet welke opleidingen de medewerker nog moet volgen en plant vervolgens alle opleidingsmomenten in. Volledig geautomatiseerd, dus je hoeft niemand meer handmatig in te schrijven. Het voordeel laat zich raden: enorme tijdswinst.

Persoonlijke opleidingsomgeving voor de deelnemer

Deelnemers zien in hun persoonlijke opleidingsomgeving een overzichtelijke tijdlijn. Daarop staat precies aangegeven welke opleidingsactiviteit wanneer is gepland en wanneer een opleiding afgerond moet zijn.

Inzicht in de voortgang voor de leidinggevende

Ook prettig: voor leidinggevenden zijn de planning en voortgang tot in detail te volgen. Dankzij de duidelijke legenda zie je in één oogopslag alle relevante informatie. Onder andere:

  • Welke opleidingen gepland staan
  • Wie de trainer is
  • Welke opleidingen de medewerker voltooid heeft
Terug naar opleidingssoftware

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op