Voedingsmiddelenindustrie

Opleiden van medewerkers in de voedings-middelenindustrie

Ga voor operational excellence met Projuice

Als het professioneel opleiden van medewerkers érgens belangrijk is, dan is het wel in de voedingsmiddelenindustrie. Een branche die bekendstaat om de vele strikte protocollen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Projuice helpt jouw organisatie om de opleidingen te professionaliseren en sluit daarmee naadloos aan bij de initiatieven voor operational excellence. Het resultaat? Een stijging van de Overall Equipment Effectiveness (OEE) in jouw organisatie.

Breng de skills van medewerkers automatisch in kaart

Met de skillmatrix van Projuice breng je de vereiste skills én de inzetbaarheid van jouw medewerkers automatisch in beeld. Je ziet precies waar er nog een gap is en wie dus nog een training of opleiding nodig heeft.

Train medewerkers in de foodindustrie

Het Projuice-systeem is uitermate geschikt voor het trainen van medewerkers in de voedselindustrie. Zo kun je via het systeem algemene trainingen aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van HACCP, food defense en veiligheid. Maar ook bedrijfs- en werkplekspecifieke trainingen. In een werkplekopleiding komen alle meest actuele interne werkinstructies, procedures en kwaliteitsrichtlijnen aantoonbaar aan bod.

Ontwikkel zelf werkplekopleidingen voor de voedingssector

Met Projuice ontwikkel je zelf eenvoudig alle soorten opleidingen en trainingen. Of het nu gaat om e-learnings, on-the-job-trainingen, Training Within Industry (TWI), een andere vorm of een combinatie van opleidingsmethodes. Wij geven jou de tools in handen om zelf een professioneel opleidingsaanbod te creëren.

Chemie
Veiligheid, innovatie en duurzaamheid

Chemie

Werk je met chemische stoffen, dan wil je niets aan het toeval overlaten. Dus is het essentieel dat jouw medewerkers precies weten welke protocollen van toepassing zijn. En dat je als bedrijf inzicht hebt in wie wat al heeft geleerd. Dat kan met Projuice.

Lees meer

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op