Chemie

Garandeer de inzetbaarheid van medewerkers in de chemie

Opleidingstools die bijdragen aan je operational excellence

Een omgeving waar veilig werken prioriteit nummer één is, vraagt om een professioneel ingerichte opleidingsorganisatie. Met tools en advies ondersteunt Projuice jouw organisatie in de chemiesector om de opleidingen naar een hoger level te tillen. Daarmee sluiten we naadloos aan bij de initiatieven voor operational excellence. Het resultaat? Een stijging van de Overall Equipment Effectiveness (OEE) binnen het chemiebedrijf.

Ontwikkel eenvoudig opleidingen voor de chemische sector

Nieuwe veiligheidsrichtlijnen? Een aangepast werkproces? Met Projuice ontwikkel je zelf eenvoudig alle soorten opleidingen en trainingen. Of het nu gaat om e-learnings, on-the-job-trainingen, Training Within Industry (TWI), een andere vorm of een combinatie van opleidingsmethodes. Met onze tools creëer je zelf in een handomdraai een professioneel opleidingsaanbod.

Direct inzicht in vaardigheden van medewerkers

Wie kan op welke werkplek ingezet worden? Welke trainingen heeft deze medewerker nog nodig voordat hij of zij inzetbaar is? Met onze skillmatrix breng je de vereiste skills én de inzetbaarheid van jouw medewerkers automatisch in beeld.

Trainingen voor de chemie-operators

Voor het trainen van medewerkers in de chemische sector is Projuice uitermate geschikt. Via ons systeem bied je zowel algemene trainingen (bijvoorbeeld veiligheidstrainingen) als bedrijfs- en werkplekspecifieke opleidingen aan. Daarin komen de meest actuele interne werkinstructies, procedures en kwaliteitsrichtlijnen aantoonbaar aan bod.

Voedingsmiddelenindustrie
Veiligheid, kwaliteit en performance

Voedingsmiddelenindustrie

Als hygiëne en veiligheid ergens cruciaal zijn, dan is het wel in de voedingsmiddelenindustrie. Projuice stelt jouw organisatie in staat om blijvend aan alle HACCP- en voedselveiligheidseisen te voldoen.

Lees meer
Gezondheidszorg
Persoonlijk en professioneel

Gezondheidszorg

Houd de kwaliteit van al je zorgverleners en overige medewerkers blijvend op peil met Projuice. Onze tools brengen automatisch in kaart wie op welk vlak (bij)scholing nodig heeft. Sterker nog: ook de inschrijving voor de juiste opleiding wordt voor je gedaan.

Lees meer
Woningcorporaties
Toekomstbestendig en klantgericht

Woningcorporaties

De samenleving verwacht van woningcorporaties dat hun medewerkers continu up-to-date zijn. Als het gaat om nieuwe wetgeving, maar ook om interne protocollen. Met Projuice richt je het opleiden en kennisdelen in je organisatie professioneel in.

Lees meer

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op