Woningcorporaties

Professioneel opleiden en kennisdelen voor woningcorporaties

Bouw aan een sterke organisatie met bekwame medewerkers

Een goed functionerende woningcorporatie vraagt om een grote diversiteit aan kennis en vaardigheden van medewerkers. Van wetgeving tot en met interne protocollen; de samenleving verwacht dat je medewerkers continu up-to-date zijn.

Kies voor één gebruiksvriendelijk opleidingssysteem

Met het gebruiksvriendelijke opleidingssysteem Projuice professionaliseer je alles wat te maken heeft met kennisdeling, opleiden, ontwikkeling van vaardigheden en inzetbaarheid. Daarbij kan het gaan om zowel kennis die wordt opgedaan door externe trainingen als het leren werken volgens interne protocollen.

Projuice is er voor

  • Projectleiders
  • Klantcontactcenter-medewerkers
  • Leidinggevenden
  • Huismeesters
  • Onderhoudsmanagers
  • Overige medewerkers

Realtime inzicht in ontwikkelpaden

In Projuice stippel je de professionele ontwikkeling van alle medewerkers nauwkeurig uit. De stand van zaken is vervolgens op ieder moment automatisch inzichtelijk via de skillmatrix.

Voedingsmiddelenindustrie
Veiligheid, kwaliteit en performance

Voedingsmiddelenindustrie

Als hygiëne en veiligheid ergens cruciaal zijn, dan is het wel in de voedingsmiddelenindustrie. Projuice stelt jouw organisatie in staat om blijvend aan alle HACCP- en voedselveiligheidseisen te voldoen.

Lees meer
Chemie
Veiligheid, innovatie en duurzaamheid

Chemie

Werk je met chemische stoffen, dan wil je niets aan het toeval overlaten. Dus is het essentieel dat jouw medewerkers precies weten welke protocollen van toepassing zijn. En dat je als bedrijf inzicht hebt in wie wat al heeft geleerd. Dat kan met Projuice.

Lees meer
Gezondheidszorg
Persoonlijk en professioneel

Gezondheidszorg

Houd de kwaliteit van al je zorgverleners en overige medewerkers blijvend op peil met Projuice. Onze tools brengen automatisch in kaart wie op welk vlak (bij)scholing nodig heeft. Sterker nog: ook de inschrijving voor de juiste opleiding wordt voor je gedaan.

Lees meer

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op