Gezondheidszorg

Vereenvoudig het opleiden van zorgpersoneel

Realtime inzicht in bevoegd- en bekwaamheden en grip op de planning

Bij de meeste zorgorganisaties loopt heel wat personeel rond. Van vaste medewerkers tot flexibele krachten zoals zzp’ers en uitzendkrachten.

Hoe ideaal is het als je van iedere medewerker met één druk op de knop inzichtelijk hebt welke kennis en vaardigheden er in zijn of haar functie worden gevraagd én in hoeverre hij of zij hierover beschikt? Dat inzicht biedt Projuice.

Zorgmedewerkers flexibel en doelgericht opleiden

Het gebruiksvriendelijke opleidingsplatform Projuice helpt je bij het flexibel en doelgericht inwerken en bijscholen van medewerkers op interne protocollen. Het unieke daaraan? Elk (on-the-job-)traject dat een medewerker heeft doorlopen is direct inzichtelijk en aantoonbaar in de skillmatrix.

Altijd inzicht in actuele bevoegd- en bekwaamheden van zorgpersoneel

Zo weet je dus snel of een medewerker een handeling wel of niet mag uitvoeren. Maar ook: welke medewerkers bekwaam of bevoegd zijn voor een specifieke taak. En wie er in een team up-to-date zijn en wie nog extra scholing nodig hebben. Dankzij de slimme planningstool worden medewerkers bovendien automatisch ingeschreven voor de benodigde (herhalings)trainingen.

Met Projuice heb je zelf de regie over opleidings- en trainingszaken in handen. Het systeem biedt tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De bevoegd- en bekwaamheden van medewerkers altijd in beeld
  • Eenvoudige registratie van alle opleidingen en trainingen
  • Alle certificeringen automatisch in kaart
  • Automatische waarschuwing aan de juiste personen als certificeringen verlopen
  • Grip op on-the-job-trainingen, waarbij de juiste protocollen aantoonbaar aan bod komen
  • Eén leeromgeving met toegankelijke tools voor deelnemer, planner, leidinggevende en trainer

Ontwikkel zelf inwerktrajecten in een handomdraai

Projuice stelt jou in staat om zelf opleidingen en inwerktrajecten te ontwikkelen. Dat werkt heel eenvoudig; je hoeft er geen onderwijskundige of IT’er voor te zijn. Kies voor e-learnings, professionele on-the-job-trainingen of een blended variant. Wil je het toch liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. De keus is aan jou.

Voedingsmiddelenindustrie
Veiligheid, kwaliteit en performance

Voedingsmiddelenindustrie

Als hygiëne en veiligheid ergens cruciaal zijn, dan is het wel in de voedingsmiddelenindustrie. Projuice stelt jouw organisatie in staat om blijvend aan alle HACCP- en voedselveiligheidseisen te voldoen.

Lees meer
Chemie
Veiligheid, innovatie en duurzaamheid

Chemie

Werk je met chemische stoffen, dan wil je niets aan het toeval overlaten. Dus is het essentieel dat jouw medewerkers precies weten welke protocollen van toepassing zijn. En dat je als bedrijf inzicht hebt in wie wat al heeft geleerd. Dat kan met Projuice.

Lees meer
Woningcorporaties
Toekomstbestendig en klantgericht

Woningcorporaties

De samenleving verwacht van woningcorporaties dat hun medewerkers continu up-to-date zijn. Als het gaat om nieuwe wetgeving, maar ook om interne protocollen. Met Projuice richt je het opleiden en kennisdelen in je organisatie professioneel in.

Lees meer

Aan de slag met
Projuice?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op